Trijntje Oosterhuis | We've Only Just Begun CD

€ 19,99

Inclusief BTW. Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.
Niet op voorraad


Disk 1
1. Somebody Else's Lover
2. De Zee
3. Walk On By
4. Face In The Crowd - Duet Lionel Richie
5. Good Day
6. I Want You Back
7. I'll Say Goodbye
8. I Say A Little Prayer
9. Wereld Zonder Jou - Duet Marco Borsato
10. See You As I Do
11. Good Morning Heartache
12. Let Us Be Always (Live)
13. Standin' Strong Together
14. For Once In My Life
15. Ken Je Mij (Live)
16. Free
17. Ain't Nothing Like The Real Thing - Duet Frank Mccomb

Disk 2
1. Touch Me There
2. Vlieg Met Me Mee
3. Nu Dat Jij Er Bent - Duet Carel Kraayenhof & Janine Jansen
4. Do You Know The Way To San Jose
5. Everything Has Changed (Imaani's Song)
6. Where Is The Love - Duet Raoul Midon
7. One Moment Your Mind
8. Since We Got Back Our Power - Ft Lamont Dozier
9. Hifi - Duet Wizards Of Ooze
10. Love Me In Slow Motion
11. Brief Aan Jou - Duet Opposites
12. God Bless The Child - Duet Toots Thielemans (Live)
13. Fire & Rain - Duet Herman Brood
14. Music & Me
15. That's What Friends Are For
16. Ain't Who You Are
17. We've Only Just Begun

Niet genoeg voorraad. Nog maar [max] over.

Je winkelwagen is leeg

Return To Shop

Voeg een notitie toeWijzig notitie
Voeg een kortingscode toe

Voeg een kortingscode toe

De kortingscode kan ingevoerd worden bij het afrekenen

Trijntje Oosterhuis | We've Only Just Begun CD

€ 19,99